Home » » OPSC ASO English Answer Key 2015

OPSC ASO English Answer Key 2015

Advertisement

OPSC Assistant Section Officer Exam 2012-13 was conducted on 29th November 2015 in 3 sitting. The first sitting was English, Second Sitting was English and Odia Essay and Third sitting was General Awareness. Here we have posted the Opsc aso exam answer key 2015 for English and General Awareness. If you found any answer is incorrect then post the RIGHT in  answer below comment box.

OPSC ASO ENGLISH  Answer Key 2015 

1. It's pretty cold today, 'it's ' here
Ans : C

2. ; i have been running, ' what would be the next logical correct sentence ? 
Ans : A

3. I wish, i --------
Ans : D

4. I am very tire, i'd rather__________
Ans : A

5. I think i'll wait___________Saturday before i decide what to do.
 Ans : A

6. The rights of women can be rewritten as 
Ans : C

7. Silver jubilee is the ___________
Ans : B

8. Amit wasn't there
Ans : D

9. _________inquiry the official main trained
Ans : B

10. Has anyone told you
Ans : C

Paragraph
Rather than saying that little boys.............

11. "" By the time children are 10 o so
Ans : C

12.________- in whom parents may often
Ans : A

13. Girl is damned if she
Ans : A

14. Are the two choices" mentioned in the last 
Ans : C

15. What we learnt from this
Ans : A

16. The train from New Delhi is late by
Ans : C

17. Sam hasn't won this election 
Ans : C

18. Antonym of optimist
Ans : Pessimist

19. Raju is quite smart and intelligent.
Ans : C

20. The documents has to be certified by an
Ans : C


Advertisement